Multidesk.be » Woordenboek » Ad

Ad
Trefwoorden: ad, Internet Het op Internet veelvuldig gebruikte tweeletterwoord Ad is de afgekorte versie van advertisement, wat in het Nederlands advertentie betekent.

Een Ad kan op het Internet velerlei vormen aannemen. Zo heb je enerzijds tekstadvertenties en anderzijds grafische advertenties. Een advertentie kan verschijnen op de webpagina zelf, als deel van een lay-out, of in een (vaak vervloekt) pop-up venster. Meer en meer worden tegenwoordig Flash-animaties gebruikt, met als nadeel/voordeel (naargelang de invalshoek ;)) dat er geluid en vlotte animaties in kunnen worden verwerkt.

Een bekende advertentiedienst, is Google Adsense. Deze dienst laat je toe om zeer eenvoudig advertenties op je webpagina's te plaatsen.
Deze verklaring werd opgesteld door Martijn op zondag 13 augustus 2006 om 11:47 en werd in tussentijd reeds 1123 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze verklaring geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze verklaring, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze verklaring hieronder.