Multidesk.be » Procesinformatie » wsg32.exe

Algemene informatie over wsg32.exe of wsg32

Trefwoorden: wsg32, Spyware.GoldenKeylog, Golden Keylogger


wsg32.exe is het proces van de keylogger "Golden Keylogger" (meer informatie).
Als je dit niet zelf ge´nstalleerd hebt, dan is je computer besmet met een keylogger die alle toetsen die je indrukt registreert. Er zit op de Golden Keylogger een mailfunctie, zodat de log gemaild wordt naar iemand.
Deze keylogger is geen remote keylogger, wat wil zeggen dat hij niet op afstand ge´nstalleerd kan worden door een ge´nfecteerde email of dito bestand.

Dus als je dit proces ziet opduiken, en je het dus niet zelf met opzet ge´nstalleerd hebt, be´ndig je het. Vervolgens ga je naar Start->Uitvoeren.
Daar typ je in: msconfig.
Op het tabblad Opstarten kan je het proces dan wegdoen. Nu heb je ervoor gezorgd dat het proces alvast niet meer in het geheugen geladen kan worden, hieronder vind je bovendien een link naar uitgebreide verwijderinstructies.

De golden keylogger is bekend onder de naam: Spyware.GoldenKeylog.
Meer informatie over de automatische verwijdering ervan vind je hier.

Extra informatie over wsg32.exe of wsg32: is wsg32.exe een virus of spyware en waar staat het ergens op mijn PC?

  • Gebruikt Internet: Ja
  • Virus: Neen
  • Spyware: Ja
  • Doorgaans te vinden in: C:\WINDOWS\System32\wsg32
Dit proces werd verklaard door Suriv op vrijdag 16 december 2005 om 21:15 en werd in tussentijd reeds 1817 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij dit proces geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan dit proces, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij dit proces hieronder.