Multidesk.be » Procesinformatie » qqpr8h33.exe

Algemene informatie over qqpr8h33.exe of qqpr8h33

Trefwoorden: PLAY_MP3, SurfingEnhancer, FBrowsingAdvisor, MP3/MPG speler,


Qqpr8h33.exe is spyware en een Trojaans paard. Qqpr8h33.exe is een alternatieve naam voor de PLAY_MP3 trojan. Het is zogenaamd een gratis MP3/MPG speler* (zo is het thans vermomd) en verspreidt zich via P2P netwerken. Als de gebruikers de speler downloaden en gebruiken, nestelt dit proces zich op je computer.
Vreemd genoeg vraagt dit programma of een gebruiker toestemming geeft voor het downloaden. In de lange licentieovereenkomst staat dat deze adware-programma's worden gedownload, namelijk: "SurfingEnhancer" en "FBrowsingAdvisor".Daarom moet je ook altijd de licentieovereenkomst lezen, gewoon voor het geval dat. Qqpr8h33.exe kan, na de installatie, schadelijke activiteiten starten, zoals andere kwaadaardige programma's op de computer toelaten. Het is verstandig om dit proces zo snel mogelijk te verwijderen. Het is ook belangrijk om het Stappenplan te volgen en de nodige logs plaatsen, want dit proces laat schadelijke software achter.

*Met MP3/MPG speler bedoel ik niet een MP3 speler die je in een winkel kan kopen, maar een MP3/MPG speler zoals bijvoorbeeld Windows Media Player.

Extra informatie over qqpr8h33.exe of qqpr8h33: is qqpr8h33.exe een virus of spyware en waar staat het ergens op mijn PC?

  • Gebruikt Internet: Ja
  • Virus: Neen
  • Spyware: Ja
Dit proces werd verklaard door AJC op maandag 23 februari 2009 om 17:49 en werd in tussentijd reeds 7244 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij dit proces geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan dit proces, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij dit proces hieronder.