Multidesk.be » Links » SourceForge.net

Trefwoorden: SourceForge, Software, OpenBron

SourceForge is de site als je gratis (en openbron) software zoekt. Op SourceForge kunnen mensen programma's dat ze zelf geschreven hebben plaatsen zodat jij als bezoeker deze kan downloaden.

Als je dus software zoekt kan je dus eerst eens kijken op SourceForge, wie weet hebben ze wat je zoekt zonder dat je maar 1 cent hoeft uit te geven. Het grote voordeel is dat je weet dat je geen spyware binnen zal halen.
Hoewel het mogelijk is, is de kans klein dat je er programma op kan terugvinden met de grootte zoals Office. Meestal gaat het hier om klein programma'tje gemaakt door mensen die zich vervelen, groepjes studenten en programmeurs die hun privé programma's ook met anderen willen delen.
Je zal er dus zeker kleine spelletje vinden, handige netwerk tooltjes, ...

In volgende screenshot kan je 3 programma's vinden die van SourceForge komen. Maar dat is nog maar een begin, op SourceForge staan ongeveer 250 000 programma's.
Pidgin (instant messenger) - PokertHT (poker spelletje) - 7Zip (compressie tooltje)


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door SMG op donderdag 10 januari 2008 om 19:49 en werd in tussentijd reeds 154 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze link geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze linkbeschrijving, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze link hieronder.