Multidesk.be » Links » IE3, IE4, IE5, IE7 en IE7 tegelijk openen

Trefwoorden: Internet Explorer, Browser, Microsoft, IE

Met de komst van Internet Explorer 7 zijn alle vorige versies volledig van de baan gehaald. Microsoft heeft ervoor gezorgd dat hun nieuwe browser niet kan draaien naast een andere versie, tot grote ergernis van web ontwikkelaars.
Internet Explorer 7 verschilt immers serieus ten opzichte van zijn voorgangers, maar niet alle surfers maken de stap naar IE7. Dit betekent dat websites getest moeten worden in meerdere browsers om ervoor te zorgen dat geen bezoekers informatie ontzegd worden.

De mensen die deze link volgen, komen op een site terecht waar je de vorige versies (van 3 tot en met 6) kan downloaden en volledig onafhankelijk kan draaien naast versie 7. Zo kan je de gemaakte websites toch nog volledig testen, zonder andere computers, Virtuele Machines,... te gebruiken.

De auteur wijst er wel op dat het mogelijk is dat er spontane craches kunnen ontstaan met die browsers. Bij mij is dat echter bij een minimum aantal gebleven, enkel IE4 vertoonde wat opstartprobleempjes.

Multidesk.be op IE3, IE5, IE6 en IE7


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door SMG op woensdag 14 november 2007 om 13:07 en werd in tussentijd reeds 209 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze link geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze linkbeschrijving, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze link hieronder.