Multidesk.be » Links » Postgres

Trefwoorden: Postgres, pgadmin, MySQL, Access, SQL, Databank, Gegevensbank, Database

Postgres is een van de vele databanken die je kan gebruiken om allerhande gegevens in te bewaren.
Deze gratis open source databank is helaas een wat minder bekende database, maar zeker geen slecht exemplaar. Vanwege de lagere naamsbekendheid, is het soms moeilijk om een partner (bijvoorbeeld webhost) te vinden die effectief postgres ondersteunt (vaak is dit MySQL, Access of Microsoft SQL server).

Niettemin is Postgres een zeer goede en krachtige databank die haar strepen reeds meermaals verdiend heeft in de IT-sector.

Via de link op deze pagina, kan je de download vinden voor de databank zelf en een programma om de databank op een gebruiksvriendelijke manier te beheren (namelijk pgAdmin). Een PHP-versie (zoals het bekende PHPMyAdmin) om Postgres te beheren, kan je eveneens aantreffen op diezelfde link.
Postgres werkt op Windows, Linux en Mac OS.
screenshot


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door SMG op dinsdag 9 oktober 2007 om 17:38 en werd in tussentijd reeds 95 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze link geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze linkbeschrijving, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze link hieronder.