Multidesk.be » Links » Finchsync (Pocket PC synchronisatie)

Trefwoorden: Pocket PC, PPC, Windows Mobile, Mozilla, Thunderbird, Sunbird, Finchsync, Synchroniseren

Het is enorm moeilijk om een goede gratis synchronisatie tot stand te brengen met een Pocket PC. Toch als je dit met een alternatief wilt doen zoals Thunderbird en Sunbird, twee gratis alternatieven voor het dure Office Outlook.

Maar geen nood, Finchsync kan wel een oplossing bieden. Het programma kan een connectie tot stand brengen met jouw Windows mobile en dit zelfs zonder gebruik te maken van ActivSync. Finchsync, gemaakt in Java kan je als extra nog eens draaien op Windows, Mac of Linux en voor de liefhebbers is er een mogelijkheid om over het internet te synchroniseren.

Je Windows Mobile versie moet 2003 of hoger zijn en het Compact .net framework aan boord hebben. Vanaf Windows Mobile 2003 SE is dit standaard inbegrepen maar moest je nog werken met de 2003 versie kan je het .net framework downloaden van de site van Microsoft.

Het programma zelf is zeer sober maar enorm krachtig. We raden je wel aan om even bij de documentatie te kijken voordat je het programma opgeeft. Het is wel even moeilijk om de eerste stappen te zetten maar op de download website is er een volledige documentatie om je hierbij te helpen.

Moest je nog verdere vragen hebben kan je zoals gebruikelijk terecht in het forum ;)


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door SMG op zaterdag 18 augustus 2007 om 22:27 en werd in tussentijd reeds 243 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze link geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze linkbeschrijving, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze link hieronder.