Multidesk.be » Links » Silkroad Online

Trefwoorden: Silkroad online, WOW, MMORPG

Silkroad online is een fantastisch MMORPG (Massive(ly) multiplayer online role-playing game) dat zeer gelijkaardig is aan het zeer bekend spel World Of Warcraft.
Het grote pluspunt tov WOW is dat Silkroad volledig gratis te gebruiken is en zeker niet moet onderdoen aan zijn concurrent (tijdens het spelen - beginscherm)

Om het spel te downloaden moet je een account aanmaken (dat je nadien ook gebruikt om aan te loggen op de server). Eenmaal gedownload kan je karakters aanmaken op de server naar je keuze (de karakters zijn server gebonden!).
Wel even opmerken dat het downloaden gebeurt via Torrents. Als je het spel dus van de site download heb je een klein bestand waarin zelf al een torrentclient inzit. Het uitvoeren van het bestand is dus voldoende om het spel uiteindelijk volledig binnen te krijgen.
Helaas voor de mensen met een laag limiet is er bij Torrents wel veel upload (hou dit dus even in het oog bij het downloaden van de client). Het spel zelf verbruikt weinig van je bandbreedte.

Gebruik verder ook de site http://www.silkroadonline.net voor hulp bij de queeste. In het begin is het nogal onduidelijk waar je allemaal mee moet beginnen, kijk dus eerst eens op de site voordat je het opgeeft ;)

Veel speelplezier :D


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door SMG op donderdag 2 augustus 2007 om 18:48 en werd in tussentijd reeds 225 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze link geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze linkbeschrijving, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze link hieronder.