Multidesk.be » Links » Gids voor de Internetgebruiker

Trefwoorden: Internet, Illegaal, Legaal, Wetten, Regels, Netiquette

Het internet en wat mag en wat niet mag. Het is soms wel een mysterie voor sommige gebruikers en daarom wordt er wel eens voor dingen gebruikt die eigenlijk niet mogen.
Laat er geen twijfel over bestaan, er bestaan wetten en regels over het internet, maar waar in hemelsnaam kan je die vinden?

Als je deze link volgt kom je op de site terecht van de Belgische overheid. Het is een volledige gids voor internetgebruikers, waar ongeveer alles in staat (en meer*) over het internet.
Op de site waar deze link je naar zal leiden kan je ook een PDF downloaden voor moest je het hele boekje willen afdrukken ;)

*: De gids is niet alleen gezaag en geleuter over het legale en illegale aspect van het internet. Er staan ook nuttige tips in voor de beginnende web ontwikkelaar. Natuurlijk met de nodige informatie om je site volledig legaal te houden (wat hier wringt het schoentje ook wel meestal).


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door SMG op dinsdag 10 juli 2007 om 18:27 en werd in tussentijd reeds 93 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze link geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze linkbeschrijving, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze link hieronder.