Multidesk.be » Links » DreamMail

Mozilla Thunderbird kent bijna iedereen wel; IncrediMail waarschijnlijk ook (met irritante reclame in de software). Het zijn beide e-mailclients.

DreamMail is een programma van Chinese makelij; het is een kruising tussen Mozilla Thunderbird en IncrediMail (zonder reclame, uiteraard).

Handig is dat je aan het icoontje kan zien of je mail hebt of niet. Ook tijdens het zoeken naar nieuwe e-mail kan je aan de hand van een animatie van het icoontje zien dat DreamMail aan het checken is op nieuwe mail.

Op het moment van schrijven waren er wel enkele problemen met de compabiliteit van de Cactus Spam Filter. Je voegt het programma daar dus best (voorlopig) niet toe.


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door Pcfreakske2000 op zaterdag 23 juni 2007 om 22:44 en werd in tussentijd reeds 147 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze link geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze linkbeschrijving, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze link hieronder.