Multidesk.be » Links » Windows Vista testen

Trefwoorden: Vista, Virtual PC, Windows, Longhorn

Het prachtig idee gekregen om over te schakelen naar Vista, maar toch bang dat er iets niet op zou werken? Dan is deze link misschien iets voor jou ;)
Deze link brengt je naar de download site van Microsoft en laat je Windows Vista Enterprise testen op je eigen PC in het programma Virtual PC.

Dit betekent dat je je eigen PC niet hoeft te formatteren, je moet enkel een paar GB aan schijfruimte vrij hebben, een vrij sterke PC (maar als je dit al niet kan draaien, moet je Vista niet proberen) en het gratis programma Virtual PC.

Opmerkingen

  • Het gaat hier om Vista Enterprise, Het is dus bedoeld voor bedrijven. Echter door gebrek aan een testproduct voor consumenten vind ik het een goed recht om deze te gebruiken ;)
  • Als je de link volgt kan het zijn dat je bedrijfgegevens moet invullen. Laat je verbeelding dus de vrije loop en maak een bedrijfje aan in Tanzania (evil). Ik raad je wel aan om toch maar een ander Live Hotmail account aan te maken (voor alle zekerheid ;))
  • Verwacht niet dat je hier de grafische effecten zal kunnen uittesten van Vista. Gebruik dit enkel om programma's (geen drivers omdat je in een virtuele omgeving zit) te testen om te zien of ze werken! Ook kan je daar de nieuwe veiligheidsinstellingen bekijken
  • De trial is 30 dagen geldig en is 1,5GB groot


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door SMG op dinsdag 29 mei 2007 om 12:23 en werd in tussentijd reeds 105 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze link geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze linkbeschrijving, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze link hieronder.