Multidesk.be » Links » Gmaildrive

Trefwoorden: gmail, drive, online, hard, disk

Gmaildrive gebruikt je Gmail account om bestanden op te slaan. Het programma stuurt een "normale" e-mail naar je account, en alle bestanden die met dat soort mail gestuurd zijn kan Gmaildrive bekijken. Via windows verkenner kan je de Gmail bestanden makkelijk benaderen.


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door Kilian op donderdag 19 april 2007 om 21:55 en werd in tussentijd reeds 72 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Bericht geplaatst door SMG op vrijdag 20 april 2007 om 16:25:22.
SMG's avatar
Multiviteit: 12000
Moderator
Opmerking
Even wel bij vermelden dat je altijd de laatste nieuwe versie moet hebben bij dit programma.
Gmail is er nl niet zo blij mee dat zijn gmail dienst gebruikt wordt als online parkeerplaats voor documenten. Wat wil zeggen dat ze soms wel cruciale dingen veranderen in het inlogscript waardoor inloggen met dit programma terug even onmogelijk wordt.
De auteur weet dit en past zijn programma daarom nogal vaak aan.

Door het feit dat Google dit programma niet met open armen ontvangt is het ook enorm afgeraden om dit te gebruiken als online backup plaats. Gmail heeft nog steeds het recht (ook omdat het in Beta fase is) om zonder pardon alles te verwijderen van hun servers.
Het zou jammer zijn als je een probleem krijgt, je backup wilt raadplegen en opmerken dat Google de bestanden verwijderd heeft.
  • Pagina
  • 1 van 1