Multidesk.be » Links » DOCX, PPTX, XLSX,.. ondersteuning voor Office 2000, XP en 2003

Trefwoorden: Office, Microsoft, DOCX, XLSX, PPTX, bestandsformaat, omzetten, converteren, conversie, DOC, XLS, PPT

Microsoft heeft bij de introductie van de 2007 versie van de Office-suite enkele nieuwe bestandsformaten voorgesteld, namelijk DOCX, PPTX en XLSX. Omdat dit nieuw is in Office 2007, is het best handig dat ook vorige versies met deze nieuwe formaten kunnen werken. Microsoft laat gebruikers van vorige versies dan ook niet in de kou staan en heeft hiervoor een plugin ontwikkeld om dit mogelijk te maken. Volg de link hieronder om naar de download site te gaan van Microsoft en deze plug te downloaden en te installeren.

Na de installatie zal je bijvoorbeeld .DOCX bestanden kunnen openen als ware het "normale" .DOC bestanden. Ook kan je DOCX omzetten naar .DOC.


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door SMG op zondag 26 november 2006 om 22:34 en werd in tussentijd reeds 43323 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze link geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze linkbeschrijving, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze link hieronder.