Multidesk.be » Links » Ubuntu Dapper Drake 6.06 Starters gids

Trefwoorden: Ubuntu, Linux, Dapper Drake

Ubuntu is een besturingssysteem dat als doel heeft simpel over te komen. Helaas kan je dit niet altijd zeggen want het is en blijft een Linux variant. Voor de meeste mensen is het dan zeer moeilijk om van Windows over te schakelen naar Linux.
De link brengt je naar een (half*) Nederlandstalige wiki pagina die je in het lang een beetje extra informatie geeft over Ubuntu en de meest gebruikte dingen zoals bestanden delen met Windows, adobe reader, flash, RAR installeren enz.

Een zeker MUST voor de beginnende Ubuntu gebruiker!!!

* Er zijn nog vele delen van de Wiki die niet vertaald zijn, vandaar de half. Als je je geroepen voelt kan je meehelpen aan de vertaling ervan ;)


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door SMG op zondag 17 september 2006 om 16:06 en werd in tussentijd reeds 202 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze link geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze linkbeschrijving, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze link hieronder.