Multidesk.be » Links » MozBackup

Trefwoorden: backup, mozilla, thunderbird, firefox, netscape, seamonkey

MozBackup is een programma dat zeer simpel en snel een backup kan maken van al de instellingen van Firefox, Thunderbird, Netscape, Seamonkey en Mozilla Suite. Via een simpele wizard kan je kiezen welk programma je wenst te backuppen en wat precies van het programma. je kan niet alleen cookies, cache, instellingen, bookmarks, emails backuppen maar ook de instellingen van extensie en de extensies zelf (hoewel dat niet echt aangeraden wordt).
Als extra kun je het ene bestand dat gemaakt zal worden een wachtwoord geven ter beveiliging. Het enige nadeel aan dit programma is dat je het nodig hebt bij het terugzetten van backups. Maar als je weet dat het maar een programma van 800KB groot is is dit geen enkel probleem.

MozBackup is niet gemaakt door Mozilla maar door een student informatica (Pavel Cvrcek)


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door SMG op dinsdag 15 augustus 2006 om 15:46 en werd in tussentijd reeds 93 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze link geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze linkbeschrijving, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze link hieronder.