Multidesk.be » Links » Core Force

Trefwoorden: firewall, beveiliging, core, force, malware,

Core Force is een volledig gratis firewall die functies geeft die geen andere firewall kent. Het kan komaf maken met kortom al je beveiligingsproblemen. Het heeft een inbraakdetectiesysteem, toegangscontrole, natimalware en nog véél meer. Je kan ook gebruik maken van de community.
Je kan er per programma aparte beveiligingsinstellingen instellen. Al dan niet toegang geven tot het register of harde schijf (en dan de plaats ook aangeven). Voor een extra beveiliging kan je programma's laten uitvoeren in een sandbox (een afgesloten geheugenruimte).

Helaas is dit programma geen simpel ding om mee te werken. Als je hieraan begint moet je echt een gevorderde gebruiker zijn. Een verkeerde instelling kan (zoals bij elke firewall) leiden tot geen internet toegang. Maar aangezien deze firewall zeer veel functies heeft zijn er veel meer dingen die je in het oog moet houden.
Het is ook de bedoeling dat je elk programma afzonderlijk regels te geven wat al zeer tijdrovend is.

Dit is dus het prefecte programma om eens te testen als je niet weet wat te doen ;). Als het dan eens goed is ingesteld kan je (hopelijk) zonder problemen surfen.


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door SMG op donderdag 10 augustus 2006 om 13:23 en werd in tussentijd reeds 123 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze link geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze linkbeschrijving, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze link hieronder.