Multidesk.be » Links » Google Analytics

Trefwoorden: Google, Analytics, website, statistieken, stats

Google Analytics is een zeer geavanceerde manier om te zien wie er allemaal op je website komt. Je kan het een beetje vergelijken met een functies van een meter die je kunt zetten op je website om bezoekers te tellen. Google Analytics laat oa het aantal bezoekers zien maar nog veel meer.
Hij kijkt op welke links de bezoekers drukken, of er nieuwe gebruikers bijkomen of terugkerende gebruikers en nog veel meer

De bedoeling van Google is eigenlijk eerder voor marketing doelen maar als website developer kan het zeer interessant zijn.

Om binnen te geraken in Google Analytics moet je een google account hebben (als je gmail hebt heb je deze automatisch) en moet je een aanvraag indienen.
Na een paar dagen krijg je een mailtje met de vermelding dat je de service mag gebruiken.
Het moto van google is natuurlijk dat het simpel moet zijn en dat is het bijna. Je moet enkel op elke pagina van je website een klein scriptje plaatsen en je bent vertrokken.

Meer info kan je vinden op de Google Analytics Functies pagina.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door SMG op zondag 30 juli 2006 om 19:55 en werd in tussentijd reeds 5188 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze link geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze linkbeschrijving, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze link hieronder.