Multidesk.be » Links » Allway Sync

Trefwoorden: synchroniseren, synchronisatie, allway sync

Met dit programma kan je folders met elkaar synchroniseren.
Het programma is in staat om 2 folders met elkaar te vergelijken, bestanden die je in de ene folder wel hebt en in de andere niet over te zetten naar de folder die het bestand mist. Maar het gaat verder. Bestanden die een andere grootte of een andere wijzigingsdatum hebben worden eveneens in een het scherm geplaats zodat je zelf kan bepalen welke je wilt overzetten.

Er zijn ook ruime opties die je kan wijzigen om ervoor te zorgen dat bvb desktop.ini of thumbs.db niet mee worden gesynchroniseerd. Hetzelfde kan je doen met folders.
Na een analyse krijg je een index te zien van wat het programma allemaal zal verplaatsen. Hierin kan je naar wens dingen in veranderen.
Het programma is ideaal als u een backup wilt bijhouden op bvb een laptop op een USB stick die u altijd mee naar school/werk neemt.

Allway Sync is gratis te gebruiken voor niet commerciŽle doeleinden en als je niet meer dan 20000 bestanden synchroniseert in een periode van 30 dagen.

Screenshot 1
Screenshot 2


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door SMG op maandag 3 juli 2006 om 18:53 en werd in tussentijd reeds 86 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze link geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze linkbeschrijving, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze link hieronder.