Multidesk.be » Links » PUB

\"PUB, acroniem voor Pandora User Base, is de vereniging voor alle klanten die gebruik maken van de Internettoegang die in Vlaanderen wordt aangeboden door Telenet. PUB is ontstaan in september 2000 uit de ontevredenheid van een aantal klanten rond de toenmalige service die door Telenet steeds verder beperkt werd. Sindsdien is PUB verder gegroeid en door Telenet erkend als officiŽle gesprekspartner en vertegenwoordiger van de klantenbasis. De naam Pandora User Base is gegroeid uit het vroegere internetaanbod van Telenet. Telenet had ervoor gekozen om zijn internetprodukt aan te bieden via de providernaam Pandora. Deze naam is inmiddels verdwenen, maar PUB is een begrip geworden.\"


Link: » Klik hier om deze website te bezoeken Deze link werd ingediend door rObkE op woensdag 21 april 2004 om 21:23 en werd in tussentijd reeds 194 keer opgevraagd.
  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij deze link geplaatst. Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan deze linkbeschrijving, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij deze link hieronder.