Multidesk.be » Forums » Printers, scanners & plotters » G15 toetsenbord (gesloten)

Helpinformatie
Dit onderwerp werd gesloten.
Het is bijgevolg niet mogelijk er nog op te reageren.
  • Pagina
  • 1 van 1
  • RSS
  • Eerste ongelezen reactie
  • Plaats een reactie
  • Abonneer mij
  • Onderwerp sluiten
0 gasten lezen dit onderwerp.
^ Onderwerp geschreven door univers272 op donderdag 5 juni 2008 om 17:08:21.
univers272's avatar
Multiviteit: 34
NO-LIFE-GAMER
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Ik heb een G15 toetsenbord maar als ik die loskoppel als ik mijn pc bijvoorbeeld ergens heen breng ofzo en ik sluit hem weer aan moet ik alle software ervan verwijderen, dan Ccleaner dr over heen halen, dan alles opnieuw installeren en dan hopen dat hij het weer doet maar soms doet hij het zelfs dan nog niet.

kan iemand mij uitleggen waar dit door komt en of ik dit kan verhelpen?
^ Reactie #1 geschreven door arne op donderdag 5 juni 2008 om 17:25:42.
arne's avatar
Multiviteit: 621
Upgrade Your Life!
Intel Inside!
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Sluit je ondertussen ander hardware aan op fie USB poort? heb je internet aanstaan terwijl je jouw toestenbord aansluit?
Q6600 @ 3,2GHz, ASUS P5Q Premium, Corsair DHX 8GB DDR2, HD5770 CrossFire, 2x OCZ Vertex2 60GB RAID0, Nexus 1000W, Scythe Orochi
^ Reactie #2 geschreven door univers272 op vrijdag 6 juni 2008 om 23:00:04.
univers272's avatar
Multiviteit: 34
NO-LIFE-GAMER
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
ik heb daar niet een andere vorm van hardware op staan dan nee, en internet ook niet

Opmerking van de crew

Op verzoek -> (lock)
SMG
  • Pagina
  • 1 van 1
  • RSS
  • Eerste ongelezen reactie
  • Plaats een reactie
  • Abonneer mij
  • Onderwerp sluiten