Multidesk.be » Forums » Programmeren algemeen » Aanmaken Pronostiek berekenaar (gesloten - verplaatst)

Helpinformatie
Dit onderwerp werd gesloten.
Het is bijgevolg niet mogelijk er nog op te reageren.
  • Pagina
  • 1 van 1
  • RSS
  • Eerste ongelezen reactie
  • Plaats een reactie
  • Abonneer mij
  • Onderwerp sluiten
0 gasten lezen dit onderwerp.
^ Onderwerp geschreven door een gast op vrijdag 21 maart 2008 om 22:45:35.
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Ik zou graag een programma aanmaken waarbij ik gewoon de scores van een wedstrijd moet ingeven zodat mijn puntenaantal automatisch berekend wordt..

Voorbeeld:
Ploeg A - Ploeg B (ingeven volgens resultaat match)
Ploeg C - Ploeg D (ingeven volgens resultaat match)
Ploeg E - Ploeg E (ingeven volgens resultaat match)
Ploeg F - Ploeg G (ingeven volgens resultaat match)

Hieronder zet je dan de resultaten in andere tekstboxen fzo waarin je dan uw pronostiek invult..

Nadien druk je (bereken pronostiek en dan krijg je je punten..)
Is dit moeilijk aan te maken en hoe maak ik dit aan (liever geen excel maar iets professioneler..)

Stel volgende puntenregeling:
- Juiste winnaar of gelijkspel voorspelt 3
- Juiste aantal goals thuisploeg 1
- Juiste aantal goals uitploeg 1

Opmerking van de crew

Ik heb je bericht even in de correcte categorie geplaatst.
SMG
^ Reactie #1 geschreven door SMG op zaterdag 22 maart 2008 om 11:19:04.
SMG's avatar
Multiviteit: 12000
Moderator
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Wat bedoeld je met professioneler? PHP, Java, C, Access VBA?
Er zijn ook dingen waar je rekening mee moet houden. Wil je dat hij alles onthoudt (dus de gegevens die je vorige keer hebt ingegeven)? Dan zal je waarschijnlijk moeten werken met een databank of met bestanden die hij zal inlezen.
Deze tekst werd het laatst bewerkt voor 65.91 % door SMG op zaterdag 22 maart 2008 om 11:20:48.
^ Reactie #2 geschreven door een gast op zaterdag 22 maart 2008 om 20:28:36.
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Heb eens aan een persoon gevraagd die er iets van kende en die maakte dat in .asp denk ik..
Is dit moeilijk aan te leren (gewoon een berekenaar is goed genoeg, wrs is met vroegere punten te onthouden te moeilijk)
^ Reactie #3 geschreven door SMG op zondag 23 maart 2008 om 10:29:55.
SMG's avatar
Multiviteit: 12000
Moderator
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Is helemaal niet zo moeilijk om te leren. ASP is de simpelste Server side scripting (webtaal om dynamische pagina's aan te bieden) taal dat er is.
Kijk eens hier: http://www.multidesk.be/artikels/artikel/199/ASP-Cursus:-les-1.html
^ Reactie #4 geschreven door Wheeldigger op zondag 23 maart 2008 om 11:17:10.
Wheeldigger's avatar
Multiviteit: 10173
Moderator
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid

Randinformatie

Waar is les 4 en verder? :D
^ Reactie #5 geschreven door SMG op zondag 23 maart 2008 om 11:45:01.
SMG's avatar
Multiviteit: 12000
Moderator
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid

Randinformatie

In ontwikkeling :p
^ Reactie #6 geschreven door een gast op maandag 24 maart 2008 om 00:09:38.
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid

Dixit

Dixit SMG op 23/03/2008 10:29:55:

Is helemaal niet zo moeilijk om te leren. ASP is de simpelste Server side scripting (webtaal om dynamische pagina's aan te bieden) taal dat er is.
Kijk eens hier: http://www.multidesk.be/artikels/artikel/199/ASP-Cursus:-les-1.html


Maar met dat kan je wel maken wat ik wou ofniet?
^ Reactie #7 geschreven door SMG op maandag 24 maart 2008 om 13:25:28.
SMG's avatar
Multiviteit: 12000
Moderator
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Programmeren is logica, het enige waarmee we je verder kunnen helpen is het aanleren van die logica. Momenteel kan ik nog niet echt zeggen of datgene voldoende zal zijn om verder mee te kunnen.
Indien je problemen tegen komt, kan je dit altijd vragen, daar zijn we voor.

Je kan het verder zo ingewikkeld maken als jij maar wilt. Hoe ingewikkelder, hoe rapper je onvoldoende zal kennen met de link die ik je gegeven heb.
^ Reactie #8 geschreven door kstr op zondag 24 augustus 2008 om 17:10:09.
kstr's avatar
Multiviteit: 17
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Waarom maak je het niet in VB.NET.

Visual basic express kan je gratis downloaden van Microsoft en volledig legaal gebruiken om eigen standalone (+/-) programma's te maken. Ik vind dat VB relatief eenvoudig aan te lerezn is en vrij intu´tief werkt...
Bezoek mijn website op http://www.elkit.be
  • Pagina
  • 1 van 1
  • RSS
  • Eerste ongelezen reactie
  • Plaats een reactie
  • Abonneer mij
  • Onderwerp sluiten