Multidesk.be » Forums » Feedback » menu mijn onderwerpen wel in orde? (gesloten)

Helpinformatie
Dit onderwerp bevindt zich in het archief.
Het is bijgevolg niet mogelijk er nog op te reageren.
  • Pagina
  • 1 van 1
  • RSS
  • Eerste ongelezen reactie
  • Plaats een reactie
  • Abonneer mij
  • Onderwerp sluiten
0 gasten lezen dit onderwerp.
^ Onderwerp geschreven door arne op dinsdag 20 maart 2007 om 21:52:56.
arne's avatar
Multiviteit: 621
Upgrade Your Life!
Intel Inside!
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
als ik naar het menu mij onderwerpen ga, en dan van boven zie ik dus de link staan Multidesk.be >> Forums >> Mijn onderwerpen

nu normaal als ik op de link 'mijn onderwerpen' zou klikken, moet die site toch vernieuwen? maar ik kan zelfs niet op die link klikken

en als ik vanuit mijn onderwerpen, via die link 'forums' terug naar de forums wil gaan, herlaad internet explorer gewoon het menu mijn onderwerpen

is dit zo de bedoeling?

als je mijn uitleg niet begrijpt, kan ik het geloven, ik kan het niet echt anders uitleggen, lol
Q6600 @ 3,2GHz, ASUS P5Q Premium, Corsair DHX 8GB DDR2, HD5770 CrossFire, 2x OCZ Vertex2 60GB RAID0, Nexus 1000W, Scythe Orochi
^ Reactie #1 geschreven door Martijn op dinsdag 20 maart 2007 om 22:00:58.
Martijn heeft nog geen avatar toegevoegd
Multiviteit: 13787
Beheerder
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Normaal gezien vernieuwt de site toch hoor, hier in elk geval.

Met welke browser heb je dit probleem?
Met vriendelijke groeten,
Martijn Wouters
^ Reactie #2 geschreven door arne op woensdag 21 maart 2007 om 15:07:46.
arne's avatar
Multiviteit: 621
Upgrade Your Life!
Intel Inside!
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
internet explorer 7
Q6600 @ 3,2GHz, ASUS P5Q Premium, Corsair DHX 8GB DDR2, HD5770 CrossFire, 2x OCZ Vertex2 60GB RAID0, Nexus 1000W, Scythe Orochi
^ Reactie #3 geschreven door Martijn op woensdag 21 maart 2007 om 15:23:37.
Martijn heeft nog geen avatar toegevoegd
Multiviteit: 13787
Beheerder
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
En zijn de andere menu-items wel goed aanklikbaar? Heb je dat probleem ook in andere browsers?

// Edit: begrijp nu pas waarover het gaat: de titel zelf. Zal dit gelijk eens oplossen zie; thanks!
Deze tekst werd het laatst bewerkt voor 35.4 % door Martijn op woensdag 21 maart 2007 om 15:29:32.
Met vriendelijke groeten,
Martijn Wouters
^ Reactie #4 geschreven door arne op woensdag 21 maart 2007 om 17:00:34.
arne's avatar
Multiviteit: 621
Upgrade Your Life!
Intel Inside!
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
twerkt nu goed :)
Q6600 @ 3,2GHz, ASUS P5Q Premium, Corsair DHX 8GB DDR2, HD5770 CrossFire, 2x OCZ Vertex2 60GB RAID0, Nexus 1000W, Scythe Orochi
^ Reactie #5 geschreven door Martijn op woensdag 21 maart 2007 om 19:41:46.
Martijn heeft nog geen avatar toegevoegd
Multiviteit: 13787
Beheerder
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Dat is de bedoeling toch :D.

Nogmaals bedankt voor het melden!
Met vriendelijke groeten,
Martijn Wouters
  • Pagina
  • 1 van 1
  • RSS
  • Eerste ongelezen reactie
  • Plaats een reactie
  • Abonneer mij
  • Onderwerp sluiten