Multidesk.be » Forums » Hardware algemeen » Devolo adapter (gesloten - verplaatst)

Helpinformatie
Dit onderwerp werd gesloten.
Het is bijgevolg niet mogelijk er nog op te reageren.
  • Pagina
  • 1 van 1
  • RSS
  • Eerste ongelezen reactie
  • Plaats een reactie
  • Abonneer mij
  • Onderwerp sluiten
0 gasten lezen dit onderwerp.
^ Onderwerp geschreven door een gast op zaterdag 6 september 2014 om 23:41:02.
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Beste mensen,

wie kan/wil mij helpen het middelste lampje van mijn adapter (huisje) licht constant rood op, nu heb ik in de handleiding gevonden dat de verbinding dan zeer traag is maar had gisteren dit nog niet en er is niets veranderd.

Alvast bedankt
Doei

Opmerking van de crew

Ik heb je bericht even in de correcte categorie geplaatst.
Wheeldigger
^ Reactie #1 geschreven door Wheeldigger op zondag 7 september 2014 om 00:40:03.
Wheeldigger's avatar
Multiviteit: 10173
Moderator
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Adapter eens van de lan-kabel en uit de wandcontactdoos nemen, na 5 minuten alles terugplaatsen.
Helpt dit?
^ Reactie #2 geschreven door een gast op zondag 7 september 2014 om 01:49:10.
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Al geregeld gedaan even (minuutje ofzo) perfect daarna terug rood.
^ Reactie #3 geschreven door Wheeldigger op zondag 7 september 2014 om 09:24:14.
Wheeldigger's avatar
Multiviteit: 10173
Moderator
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Minuut is een beetje kort, echt wat langer eruit houden.
Trek ook de router/modem eens 5 minuten van de stroom.
^ Reactie #4 geschreven door een gast op zondag 7 september 2014 om 14:12:11.
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Ik denk dat je me fout begrepen hebt ik laat de adapter en fouter er zeker 10 soms 20 minuten uit. Wat ik bedoelde was dat ik ongeveer een minuut perfecte verbinding heb.
^ Reactie #5 geschreven door Wheeldigger op zondag 7 september 2014 om 19:02:02.
Wheeldigger's avatar
Multiviteit: 10173
Moderator
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
Fout zit in de zinsopbouw, is op meerdere manieren te interpreteren :)

Wat als je deze foute adapter uitwisselt met de goede, (neem aan dat je met 2 adapters werkt), gaat de foute op de goede plaats nog steeds fout, en de goede op de foute plaats goed?

Geef ook eens het typenummer van de adapter?
^ Reactie #6 geschreven door een gast op maandag 15 september 2014 om 15:51:24.
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
geachte

Ik heb hierbij de info van de adapter

dLAN 200 AVplus

MT:2256

de rest van de sticker is onleesbaar wegens een sticker .

Zal erop letten dat het niet misbegrepen kan worden.

Alvast bedankt
^ Reactie #7 geschreven door een gast op zondag 5 oktober 2014 om 16:34:40.
  • Bewerken
  • Citeren
  • Reageren
  • Verwijderen
  • Waarschuw een crewlid
zeer late reactie maar DEVOLO heeft de set terugenomen en een nieuwe opgestuurd na de problemen gehoor te hebben.

Mag gesloten worden, bedankt voor de hulp
  • Pagina
  • 1 van 1
  • RSS
  • Eerste ongelezen reactie
  • Plaats een reactie
  • Abonneer mij
  • Onderwerp sluiten