Multidesk.be » Forums » Internet & telefonie » Meer bezoekers op website krijgen

  • Pagina
  • 1 van 1
0 gasten lezen dit onderwerp.
^ Onderwerp geschreven door Ezio op vrijdag 4 april 2014 om 15:58:24.
Ezio's avatar
Multiviteit: 973
Y'ello

Tijd om de droom van iedere webmaster te vervullen: meer bezoekers op je website krijgen.

Reeds twee jaar schrijf ik dagelijks voor Gaming4U, iets wat ik met héél veel plezier doe :D Maar qua views blijft het moeilijk van de grond te geraken.
Begrijp me niet verkeerd, ik doe het niet voor de views maar voor mijn passie voor games. Zelf moest ik totaal geen bezoekers meer zou hebben, zou ik nog steeds verdergaan. Maar zonder bezoekers geraak je toch ook niet ver...
Die bezoekers heb je immers nodig om reviewexemplaren van games te verkrijgen bij publishers, en die reviewexemplaren heb je dan weer nodig om je redacteurs te vergoeden. En zo is de cirkel rond :)

Maar eens je bezoekers schaars zijn, geraak je uit die gouden cirkel. Dan krijg je geen reviewexemplaren, geen redacteurs en dus ook geen of weinig berichten. En zo blijf je bezoekers verliezen, want mensen komen naar je website om op de hoogte gehouden te worden van het laatste game nieuws. Maar wanneer ze daar dan geen nieuws aantreffen zijn ze slechts enkele muisklikken verwijderd van de concurrentie.

Als bezorgde geestelijke vader wil ik uiteraard dat mijn kind gezond is, en daarom wil ik de bezoekersaantallen wat opschroeven. Ik zit nu in mijn laatste jaar middelbaar onderwijs, en volgend jaar - wanneer ik naar het hoger onderwijs ga - zal ik enkel maar minder tijd hebben om berichten te plaatsen. Daarom wil ik nu actie ondernemen zodat ik zo snel mogelijk redacteurs kan krijgen die wat kunnen posten als ik het te druk heb :)

Maar enfin, nu even to the point :) Ik zoek een manier om meer bezoekers op de website te krijgen. Ook zijn tips om de website te verbeteren steeds welkom ;)
Als student heb ik geen budget voor dure marketingcampagnes, we zullen dus iets moeten vinden die goedkoop doch interessant is. Momenteel ben ik me ook wat aan het verdiepen in SEO.
Ik zou bijvoorbeeld soms gratis kunnen schrijven voor een andere website, krantje ... en dan vragen om een verwijzing naar Gaming4U. Zo zie je maar, de mogelijkheden zijn eindeloos :D

Enorm bedankt om dit bericht te lezen en alvast bedankt voor de feedback! :DI'm a gamer because I don't have a life... I've chosen to have many
^ Reactie #1 geschreven door thekid op vrijdag 4 april 2014 om 21:19:28.
thekid's avatar
Multiviteit: 5273
Moderator
Het is zo de grote vraag van de meeste "starters" hé :)

Het is nu eenmaal zo, dat jij moment een 1 uit de zovele websites bent die hetzelfde thema aanbieden, met dezelfde stijl van reviews...

Dus moet je je afvragen:
- wat is speciaal op mijn website,
- wat kunnen gebruikers vinden op mijn website die nergens anders te vinden is,
- ga je misschien de specialisatie toer op, toegepast op 1 platform, met meer dan nieuws, dat is ook configuraties, hardware reviews...

Verder, vind ik het design van je website OK, goeie functionaliteit en werkt op mobile, maar het oog wil meer ;) Geen designer vrienden beschikbaar? Misschien kan je het social media gedeelte iets meer op zichzelf laten staan (omranden, of achtergrond kleur iets aanpassen, of iets gelijkaardigs)

Verder, polls, wedstrijden, alles om de interactiviteit van de gebruikers te verhogen.

Wat je ook kan doen, is zelf gameplay videos maken, kan nog leuk worden :) don't leave out the fails :)

dan misschien nog eens als vraag, wat heeft jouw website meer als (=>waarom zouden mensen naar jouw website komen):
- http://www.9lives.be/
- http://pc.4gamers.be/
- http://www.sk-gaming.com/

Voor de rest doe je eigenlijk alles goed, twitter+facebook, eigen website.

When the going gets tough, the tough get going ;)
"Human beings make life so interesting. Do you know, that in a universe so full of wonders, they have managed to invent boredom." - Death in Hogfather
^ Reactie #2 geschreven door Ezio op vrijdag 4 april 2014 om 22:16:43.
Ezio's avatar
Multiviteit: 973
"Wat maakt Gaming4U speciaal?" is een vraag die ik nog gehoord heb, en het wordt inderdaad tijd dat ik daar een antwoord op kan geven :)

Ben van plan om in de grote vakantie een fris design te ontwerpen. Verder is het ook een goed idee om ons te specialiseren zodat we ons kunnen onderscheiden van de andere websites.
Filmpjes maken is ook een goed idee, maar dan moet je al over een uitgebreide uitrusting beschikken om wat professioneel over te komen :)

Zal ook proberen om bezoekers wat meer te betrekken bij de website ;)

Enorm bedankt voor de feedback, waardeer het echt!

I'm a gamer because I don't have a life... I've chosen to have many
  • Pagina
  • 1 van 1

Snel-antwoordformulier
Toon uitgebreid antwoordformulier Bericht nalezen Bericht plaatsen