Multidesk.be » Forums » Webdesign & graphics » Mooie website met allerlei snufjes en gadgetjes.

  • Pagina
  • 1 van 1
0 gasten lezen dit onderwerp.
^ Onderwerp geschreven door navavista op dinsdag 8 oktober 2013 om 14:45:23.
navavista heeft nog geen avatar toegevoegd
Multiviteit: 522
Hoi allemaal,

Voor onze nieuwe stichting willen we een nieuwe website laten bouwen alleen hebben we geen idee waar een goede website aan dient te voldoen. Kunnen jullie ons helpen met mooie voorbeeld websites die zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn om mee te werken. En er van buiten ook mooi uit zien qua opmaak? Dan heeft onze programmeur een idee waar hij aan moet werken. Wij zijn leeks op dat op dat gebied dus daarom hoopte wij of jullie hier ons links kunnen sturen van mooie websites die goed in elkaar steken maar nog eens mooi kloppend en werkend zijn. Met een bewegende achtergrond, met flash en fotoshop indien mogelijk. En natuurlijk met mooie fluorisernde letters.
Indien dit kan. Als het maar origineel is qua indeling dan is het goed.

Groetjes,

Navavista
^ Reactie #1 geschreven door Ezio op dinsdag 8 oktober 2013 om 16:32:51.
Ezio's avatar
Multiviteit: 973
Voor mij moet een website zo minimalistisch mogelijk zijn. Dus laat die snufjes en gadgets, en vooral de 'fluoriserende' letters, maar achterwege :)

Hier een verzameling aan minimal websites: http://www.minimalsites.com/

Maar soms komt een minimal website niet echt overeen met je inrichting, alles hangt ervanaf welk soort inrichting het is. De website van een jeugdbeweging zal er bijvoorbeeld helemaal anders uitzien dan die van een architect :)
Deze tekst werd het laatst bewerkt voor 4.12 % door Ezio op dinsdag 8 oktober 2013 om 16:35:58.
I'm a gamer because I don't have a life... I've chosen to have many
^ Reactie #2 geschreven door navavista op dinsdag 8 oktober 2013 om 18:11:54.
navavista heeft nog geen avatar toegevoegd
Multiviteit: 522
Het is voor een stichting die andere helpt in hun bestemming te komen.
^ Reactie #3 geschreven door thekid op dinsdag 8 oktober 2013 om 21:17:25.
thekid's avatar
Multiviteit: 5273
Moderator

Randinformatie

een reisbureau, dus? :)


Tja, al uw ideetjes die je aangeeft zijn heel moeilijk te combineren. Ik ben ook meer voor het idee van Ezio, nl: KISS (Keep It Simple, Stupid). Minimalistisch design laat dan ook veel meer "schoonheidsfoutjes" toe.

Dat wil dan ook weer niet zeggen dat uw idee niet doenbaar is, maar wel dat je er een verdomd goede designer zal voor nodig hebben, om dit alles goed te combineren zonder dat het er amateuristisch en eerder een verzameling van elementen zou zijn, ipv een geheel.

Van je eerste voorstelling, zie ik dat je toch wel al iets van een idee hebt, waarom dan niet kort eens een schets maken om zo wat ideetjes door te geven. Je geeft eigenlijk carte blanche, met heel wat specs, klinkt al wat dubbel :)

Denk er ook aan, de meeste designers zijn niet de beste programmeurs, en ook omgekeerd, het zijn 2 totaal uiteenlopende jobs, en dus niet gemakkelijk om je in beide vakken te specialiseren.
"Human beings make life so interesting. Do you know, that in a universe so full of wonders, they have managed to invent boredom." - Death in Hogfather
^ Reactie #4 geschreven door navavista op donderdag 10 oktober 2013 om 11:04:54.
navavista heeft nog geen avatar toegevoegd
Multiviteit: 522
Dank je voor jullie input allemaal. Het is de bedoeling dat het een professionele website wordt van tussen de 800 en 1200 euro en ik zocht voorbeeld websites ook van die prijs. Als het maar overzichtelijk en duidelijk is dan is het ok. Met mooie achtergronden.
^ Reactie #5 geschreven door een gast op zaterdag 12 oktober 2013 om 19:57:21.
is het eventueel teveel gevraagd om dan het portfolio van uw programmeur te vragen, dan weet je onmiddelijk waartoe die in staat is voor die centen.

staat je dat portfolio niet aan, zoek je een andere....
  • Pagina
  • 1 van 1

Snel-antwoordformulier
Toon uitgebreid antwoordformulier Bericht nalezen Bericht plaatsen