Multidesk.be » Forums » Netwerken » Wifi verbinding te zwak

  • Pagina
  • 1 van 1
0 gasten lezen dit onderwerp.
^ Onderwerp geschreven door stoops op zondag 28 oktober 2012 om 19:06:42.
stoops heeft nog geen avatar toegevoegd
Multiviteit: 3
Ik heb een telenet wifi modem in mijn garage staan maar als ik namelijk in de living op wireless wil dan heb ik weinig tot soms geen verbinding. Ik heb al geprobeerd om met aluminium folie de verbinding te versterken maar tevergeefs. Ik heb eventueel nog wel een 2de router die ik kan gebruiken als versterker maar kan iemand mij misschien uitleggen hoe ik deze kan instellen? Ik heb ook een probleem om op de telenet modem te geraken via de browser(Default gateway: 192.168.0.1). Iemand enig idee waarom ik hier niet opgeraak?

Alvast bedankt voor de hulp

Met vriendelijke groeten
Thomas
^ Reactie #1 geschreven door thekid op maandag 29 oktober 2012 om 08:32:29.
thekid's avatar
Multiviteit: 5273
Moderator
Dag Thomas,

een eerste oplossing kan zijn om via powerline adapters van de garage naar de living te gaan en daar je wifi verbinding op te plaatsen, zo heb je dan in je huis al overal wifi (tenzij je het ook nodig hebt in de garage natuurlijk).

Wat is de foutmelding die je ontvangt bij het surfen naar de default gateway?
"Human beings make life so interesting. Do you know, that in a universe so full of wonders, they have managed to invent boredom." - Death in Hogfather
  • Pagina
  • 1 van 1

Snel-antwoordformulier
Toon uitgebreid antwoordformulier Bericht nalezen Bericht plaatsen