Multidesk.be » Forums » Internet-gerelateerde software » Microsoft verandert Hotmail in Outlook.com

  • Pagina
  • 1 van 1
0 gasten lezen dit onderwerp.
^ Onderwerp geschreven door Wheeldigger op woensdag 1 augustus 2012 om 04:30:18.
Wheeldigger's avatar
Multiviteit: 10173
Moderator
Microsoft stopt volgend jaar met de e-maildienst Hotmail in zijn huidige vorm. In plaats daarvan komt het bedrijf met een vernieuwde Facebook-vriendelijke versie van zijn Outlook-mailprogramma. 's Werelds grootste softwarebedrijf hoopt met de omschakeling het verloren marktaandeel op Google's snelgroeiende Gmail te keren. Microsoft denkt voordeel te trekken van zijn merk Outlook, dat in het Officepakket al een veelgebruikt mailprogramma in het zakelijk verkeer is. De nieuwe versie van Outlook krijgt een nieuw overzichtelijk uiterlijk, links met sociale media en toepassingen om junkmail tegen te gaan. Hotmail was in juni nog steeds de grootste online maildienst met 324 miljoen gebruikers, of ongeveer 36 procent van de wereldmarkt. Maar de dienst verliest steeds meer klanten aan Google's Gmail, de snelst groeiende rivaal met ongeveer 31 procent van de markt. Yahoo mail blijft constant met een marktaandeel van ongeveer 32 procent. Ook de opkomst van sociale media werkt in het nadeel van Hotmail. "Er is veel veranderd in de laatste 8 jaar en we denken dat het tijd is voor een frisse kijk op e-mail", zei vice-president Chris Jones van Microsoft's Windows Live in een toelichting. Hotmail werd gelanceerd in 1996 en was een van de eerste online e-maildiensten.

*Bron*

Zo maar eens naar www.outlook.com gegaan, en daar ingelogd met mijn hotmail account, ziet er leuk uit.

Forumgebruikers die een hotmail adres gebruiken voor de forumdiensten zullen bij verandering van emailadres dit door moeten geven bij de beheerder.
Deze tekst werd het laatst bewerkt voor 4.81 % door Wheeldigger op woensdag 1 augustus 2012 om 04:40:19.
^ Reactie #1 geschreven door thekid op woensdag 1 augustus 2012 om 22:32:59.
thekid's avatar
Multiviteit: 5273
Moderator
ja, het ziet er inderdaad wel leuk uit

ik vermoed dat de hotmail extensie wel zal blijven bestaan? Daar is er nl nog niks van terug te vinden (en uiteindelijk gaat dat pasport gedoe al zolang mee)
"Human beings make life so interesting. Do you know, that in a universe so full of wonders, they have managed to invent boredom." - Death in Hogfather
  • Pagina
  • 1 van 1

Snel-antwoordformulier
Toon uitgebreid antwoordformulier Bericht nalezen Bericht plaatsen