Multidesk.be » Forums » Internet & telefonie » devolo dlan 200 av mini = > geen internet

  • Pagina
  • 1 van 1
0 gasten lezen dit onderwerp.
^ Onderwerp geschreven door een gast op dinsdag 21 februari 2012 om 17:14:30.
als ik het met de laptop doe > direct internet

en met de pc > krijg ik het icoon met tekst "LOKAAL EN INTERNET" maar als ik google (internet exploder of firefox open krijg ik altijd

"De webpagina kan niet worden weergegeven"

(het icoon veranderd ook voordurend)

Dit is al voor dat wij zijn overgestapt naar Belgacom.

Iemand een idee????












^ Reactie #1 geschreven door thekid op dinsdag 21 februari 2012 om 17:56:12.
thekid's avatar
Multiviteit: 5273
Moderator
Welke windows versie heb je?
Enig idee hoe je ip is ingesteld?
Kan je op het lokale netwerk komen?
Enig idee hoe de proxy instellingen staan op uw pc?
Laptop & pc zijn op hetzelfde netwerk aangesloten?
"Human beings make life so interesting. Do you know, that in a universe so full of wonders, they have managed to invent boredom." - Death in Hogfather
^ Reactie #2 geschreven door een gast op donderdag 23 februari 2012 om 14:28:14.
Zelfde netwerk

De pc draait op windows vista home .
^ Reactie #3 geschreven door een gast op donderdag 23 februari 2012 om 14:28:44.
Wat zijn de proxy instellingen????
^ Reactie #4 geschreven door een gast op donderdag 23 februari 2012 om 14:30:50.
Er komt bij het opstarten eerst een 2 tal minuten verbonden met internet lokaal en internet


Daarna komt er even geen internet netwerken gevonden.

Dan alleen Lokaal internet (pc naar pc NIET naar internet)


Kan je helpen ??
  • Pagina
  • 1 van 1

Snel-antwoordformulier
Toon uitgebreid antwoordformulier Bericht nalezen Bericht plaatsen