Multidesk.be » Forums » Video- en 3D-kaarten » probleem video drivers

  • Pagina
  • 1 van 1
0 gasten lezen dit onderwerp.
^ Onderwerp geschreven door Dikke Boedah op zaterdag 18 oktober 2008 om 17:49:32.
Dikke Boedah's avatar
Multiviteit: 29
ik heb pc geformatteerd enz. enz.
na het installeren van mijn videodrivers op mijn Radeon 9800 PRO 256mb wil mijn pc niet meer opstarten, daarvoor alles deed het geen problemen

HELP :P
^ Reactie #1 geschreven door CaveCat op zondag 19 oktober 2008 om 22:10:56.
CaveCat's avatar
Multiviteit: 23
Welke foutmelding krijg je ?

Heb je de drivers van ati.com gebruikt ?
Eventuele CDs die je bij je hardware gekregen hebt , zullen nogal outdated zijn vrees ik.
David Hasselhoff - uw waarborg op een warme kerst !
^ Reactie #2 geschreven door Wheeldigger op zondag 19 oktober 2008 om 22:19:11.
Wheeldigger's avatar
Multiviteit: 10173
Moderator
We worden wel overladen met informatie....

1; OS? (en welk servicepack)
2; Zit de kaart onboard, of is het een insteekkaart?
^ Reactie #3 geschreven door k_a_lf op zondag 19 oktober 2008 om 23:23:20.
k_a_lf's avatar
Multiviteit: 2650
INFMAN
k_a_lf says BWAAAAAP!
Kan je nog opstarten in veilige modus? (even veronderstellen dat het om XP of Vista gaat...)
Er zijn heel wat mensen, die veel weten en weinig begrijpen.
^ Reactie #4 geschreven door Wheeldigger op donderdag 29 januari 2009 om 21:43:32.
Wheeldigger's avatar
Multiviteit: 10173
Moderator

Opmerking van de crew

En of meerdere berichten werden thuisgebracht in een nieuw onderwerp zodoende alles overzichtelijk te houden. Dat nieuwe onderwerp kan je hier terugvinden.
Wheeldigger
  • Pagina
  • 1 van 1

Snel-antwoordformulier
Toon uitgebreid antwoordformulier Bericht nalezen Bericht plaatsen