Multidesk.be » Forums » Webdevelopment & -scripting » Picasa

  • Pagina
  • 1 van 1
0 gasten lezen dit onderwerp.
^ Onderwerp geschreven door een gast op maandag 21 juli 2008 om 16:13:17.
Hallo allen,

Mijn zoontje gaat één van de dagen het levenslicht zien. Ik weet dat familie en vrienden me de oren van mn hoofd zullen zeuren om foto's dor te sturen. daarom zou ik ze graag ergens op het internet plaatsen, zodat ze zelf kunnen gaan kijken en downloaden. Ik heb picasa even uitgeprobeerd en dat ziet er wel een leuk programma uit. Je krijgt er nog 1 GB webruimte bij om je foto's te stallen op www.picasa.google.com/uwaccount

Nu heb ik gezien dat je met picasa HTML templates kan downloaden om je foto's van picasa in verschillende layouts kan gieten voor op je website: zie http://www.paulvanroekel.nl/picasa/ . Persoonlijk vind ik de lightbox variant heel leuk. Ik heb het geinstalleerd zoals op de website beschreven en kan idd mijn eigen albums via lightbox aanmaken. Die albums komen dan in je Mijn Documenten/Picasa HTML-exports map te zitten en dan kan je ze uploaden naar je website. Nu zou ik graag deze albums uploaden naar m'n picasa.google.com/mijnaccount willen uploaden maar daar loop ik vast. Ik vind maar niet hoe ik dit moet realiseren. Ik vraag me af of dit mss helemaal niet mogelijk is?!

Iemand die me hiermee kan helpen?

Groeten,
Mark
^ Reactie #1 geschreven door SMG op maandag 21 juli 2008 om 22:30:27.
SMG's avatar
Multiviteit: 12000
Moderator
Via het programma picasa zelf kan je dit toch doen. Je moet dan wel even inloggen met een Google account (dit kan je hier aanmaken). Indien je een Gmail account hebt, heb je automatisch een Google account.

Indien je niet kan vinden hoe je moet inloggen via Picasa zelf kan je nog steeds online je foto's uploaden.
http://picasaweb.google.com
  • Pagina
  • 1 van 1

Snel-antwoordformulier
Toon uitgebreid antwoordformulier Bericht nalezen Bericht plaatsen