Hoe irritante balk in IE verwijderen?

Trefwoorden: reclame, Internet, browser, Internet Explorer, werkbalk, toolbar
Belangrijke opmerking!!!
Dit artikel is reeds vrij oud en om die reden is de inhoud ervan mogelijk gedateerd. Let dus op hoe je de informatie in het artikel gebruikt. Als je last hebt van spywareproblemen (bijvoorbeeld ongewenste pop-ups, een vertraagde PC, ...), verwijzen we je graag door naar het door specialisten geschreven stappenplan voor de bestrijding van virussen en spyware.


Last van een irritante blauwe balk in Internet Explorer? Als je hem wil verwijderen komt hij altijd terug. Deze FAQ biedt een oplossing.

Hieronder kan je een screenshot zien van deze balk. Deze balk zal altijd onder een andere naam voorkomen. Hij is afkomstig van MySearchNow.com. Rechtermuisklik en hem uitvinken lukt niet, want hij komt altijd terug.


http://www.multidesk.be/images/faqs/95/balk_thumb.jpg

(klik op de figuur voor een grotere versie)

Deze balk installeert zichzelf wanneer je msn plus installeert en aangeeft dat je het sponsorprogramma mee wil installeren. Hem niet wegkrijgen is natuurlijk zeer irritant, maar hier hebben wij gelukkig een oplossing voor.

Als je nu van deze balk vanaf wilt zijn moet je eerst al je Internet Explorers sluiten. Dan download je dit bestandje. Je opent dit programma, en dit doet de rest. Het verwijdert automatisch deze irritante balk.

Bij sommige personen verdwijnt de balk ok wanneer je MSN Plus! de´nstalleert via Software in het Configuratiescherm om daarna MSN Plus! terug te installeren, zonder de sponsor.

Mochten deze bovenstaande oplossingen niet werken, kan je altijd deze tool eens proberen. Vergeet achteraf Spybot S&D en Lavasoft Adaware niet uit te voeren, gewoon om zeker te spelen ;-)Dit artikel werd geschreven door Bert op dinsdag 24 februari 2004 om 12:55 en werd sindsdien 12044 keer gelezen.

  • Pagina
  • 1 van 1

Bericht geplaatst door Dendeze op dinsdag 20 juli 2004 om 15:12:37.
Dendeze's avatar
Multiviteit: 1695
Ge kunt natuurlijk ook msnplus verwijderen en terug installeren
En dan ne keer lezen voor ge int wilde weg gaat installeren zodat ge weet wa dage instaleerd

dus aanvinken

IK GA NIET AKKOORD, INSTALLEER MSNPLUS ZONDER HET SPONSOR PROGRAMMA

Zal heel veel verschil maken :d
Deze tekst werd het laatst bewerkt door Dendeze op dinsdag 20 juli 2004 om 15:13:03.
Bericht geplaatst door k_a_lf op vrijdag 24 november 2006 om 15:32:01.
k_a_lf's avatar
Multiviteit: 2650
INFěMAN
k_a_lf says BWAAAAAP!
in geval van andere balken zoals o.a. Google Toolbar, Yahoo Toolbar,... kan je wel zoals hierboven beschreven rechtermuiknop en dan die balk uitvinken maar als je die balk dan echt weg wilt doe je het volgende: rechtermuisknop en kijken hoe die balk exact heet en dan start=> configuratiescherm=>software en dan zoek je in die lijst die toolbar terug en klik je op verwijderen

mijn mening is dat het niet bepaald handig is als je zo 5 of 6 van die extra balken hebt die je ooit (perongeluk) hebt ge´nstalleerd en vaak vertragen ze je internet ook dus verwijderen die zooi zou ik zo zeggen:-)
Er zijn heel wat mensen, die veel weten en weinig begrijpen.
  • Pagina
  • 1 van 1