Foutrapportage in Windows XP uitschakelen.

Er is een feature in Windows XP gebouwd die zorgt dat er bij elke crash (van een programma) gegevens opslaat over de crash en de mogelijkheid biedt deze naar Microsoft toe te sturen zodat deze laatste haar software kan verbeteren. Je kan dit rapport niet verzenden, maar elke keer die optie selecteren kan flink irriterend worden als je de manier van werken uit Windows 98 gewoon bent bijvoorbeeld. In de onderstaande tekst wordt uitgelegd hoe je snel deze feature kan uitschakelen.

Open het menu Start en ga naar het Configuratiescherm. Klik daar op Systeem en klik op het tabblad Geavanceerd op de knop Fouten melden.
Hier kan je heel eenvoudig instellen of je al dan niet fouten wil zien en zoja voor welke programma's.Dit artikel werd geschreven door Martijn op zondag 15 februari 2004 om 16:40 en werd sindsdien 6898 keer gelezen.

  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij dit artikel geplaatst.
  • Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan het artikel, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij dit artikel hieronder.
  • Indien je andere commentaar (iets wat niet meteen functioneel bijdraagt aan het artikel zelf) hebt, kan je een bedankje formuleren via de koppeling Plaats een bedankje bij dit artikel hieronder.