WUpdater genereert foutmeldingen

WUpdater is een programma dat bij kazaa wordt geleverd en wordt betiteld als zijnde Spyware. Je kan WUpdater beletten van mee op te starten en zo kan je het probleem deels voorkomen. Dit doe je als volgt:

Ga naar Start->Uitvoeren(Run) en geef daar de term MSConfig in. Ga nu naar het tabblad opstarten. Daar krijg je een lijst te zien van alle programma's die geladen worden bij het opstarten van je PC. Zoek naar wupdater.exe, of updater. Als je dit gevonden hebt, vink je het vakje ervoor uit.

Als je nu je PC herstart, zou wupdater niet meer geladen mogen worden en zou je geen foutmeldingen meer mogen krijgen. De kans bestaat dat je bij het opstarten melding krijgt van een gewijzigd opstartbestand of iets dergelijks, dit mag je gewoon negeren en en aangeven dat je dit bericht niet meer getoond moet worden. Deze boodsschap wordt gegenereerd doordat we wupdater hebben uitgevinkt.

Nu hebben we wupdater uitgeschakeld, je zal er geen last van hebben. Wil je echter dat alles dat te maken heeft met wupdater van je systeem is, zoek dan op deze site even naar adaware van Lavasoft. Als je dit programma draait, zal WUpdater automatisch verwijderd worden.

Iets wat niet meteen met het probleem te maken heeft, maar toch handig is om erbij te zeggen omdat je er alleen maar beter van zal worden; Verwijder kazaa en installeer kazaa Lite. Kazaa lite is net hetzelfde programma als Kazaa, enkel zit er geen reclame en spyware in en heb je extra programma's die je het downloaden zullen vergemakkelijken. Zoek even op de site tussen de links en je vindt meteen meer informatie. Dit artikel werd geschreven door Martijn op vrijdag 2 januari 2004 om 12:05 en werd sindsdien 4736 keer gelezen.

  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij dit artikel geplaatst.
  • Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan het artikel, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij dit artikel hieronder.
  • Indien je andere commentaar (iets wat niet meteen functioneel bijdraagt aan het artikel zelf) hebt, kan je een bedankje formuleren via de koppeling Plaats een bedankje bij dit artikel hieronder.