Hoe stel ik mijn iPod in als wekker?

Trefwoorden: iPod, wekker, gadget, Apple
De iPod dient natuurlijk in de eerste plaats om muziek mee te beluisteren. Op de nieuwe versies konden foto's getoond worden en de (op moment van schrijven) nieuwste generatie iPod ondersteunt zelfs videoformaten.

Maar er zijn nog vele andere extra's op de iPod. Zo kan je een agenda bijhouden, je contactpersonen erin stoppen en ook de wekker laten aflopen op een gewenst uur. We zullen nu even tonen hoe dat moet:


Leg de iPod aan => ga naar Extra's => Klok => klik nu op Nieuwe klok.
Hier kun je uit oneindig veel klokken kiezen. Voor jullie zal dit Europa zijn en dan normaal Brussel of misschien Amsterdam. Klik op Ok en er wordt een nieuwe klok aan het lijstje toegevoegd.

Klik nu op de klok => (Let erop dat Zomertijd of wintertijd aanstaat ander wordt het uur niet juist weergegeven) Ga dan naar Wekker => Ga naar tijd en stel de juiste tijd in. => Ga dan naar geluid en kies de gewone Piep of één van je afspeellijsten. => Ga nu in de lijst naar wekker, als hier nog "uit" staat klik je 1 keer en er zal "aan" verschijnen.

Sluit de iPod aan op een geluidsinstallatie en de iPod schakelt zichzelf uit.

Je kan deze tool voor vanalles gebruiken. Stel dat je wil wakker worden met je favoriete muziek. Of je wil dat je muziek speelt als je thuiskomt van school of je werk.
Dit artikel werd geschreven door Simon op dinsdag 5 september 2006 om 17:37 en werd sindsdien 5594 keer gelezen.

  • Pagina
  • 1 van 1

Bericht geplaatst door een gast op maandag 7 juli 2008 om 18:41:57.
Hallo,
Ik hoop dat u me kunt helpen.
Bij mij wekker staat alleen PIEP en geen afspeellijst?
Wat moet ik doen? Alstublieft help me!
Dankuwel! Pascal
  • Pagina
  • 1 van 1