Hoe corrupte of ontbrekende windowsbestanden herstellen?


1. Belangrijk vooraf!


De vereiste is dat je over een windows cd-rom beschikt. Dit werkt jammergenoeg NIET met een recovery(herstel) windows.

2. Hoe gaat het in zijn werk?Met behulp van system file checker (sfc) word er gescand of er op je pc corrupte bestanden of ontbrekende bestanden zijn. Indien er iets gevonden zou zijn dan zullen die vervangen worden door de bestanden die op je windowscd-rom staan. Het kan voor vallen dat je voor opnieuw proberen moet kiezen. Omdat het wel eens voorvalt dat je cd-rom niet meer gevonden wordt.Zolang je altijd bevestigd om doortegaan wordt het herstelproces niet aangetast.

3. Dit zijn de uit tevoeren stappen:start -> uitvoeren -> typ cmd en druk op de entertoets -> Typ tenslotte sfc /scannow en druk op enter -> om aftesluiten typ je exit en druk op enter (dit doe je pas wanneer er NIETS meer gebeurd)Dit artikel werd geschreven door nielsvandesype op zaterdag 12 augustus 2006 om 13:30 en werd sindsdien 4465 keer gelezen.

  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij dit artikel geplaatst.
  • Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan het artikel, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij dit artikel hieronder.
  • Indien je andere commentaar (iets wat niet meteen functioneel bijdraagt aan het artikel zelf) hebt, kan je een bedankje formuleren via de koppeling Plaats een bedankje bij dit artikel hieronder.