Wat is dit voor bestand?

Op filext.com vind je een zoekmachine die per extensie (dat zijn de letters na het laatste puntje in de bestandsnaam) een overzicht geeft van wat het bestand bevat. Onder "Associated Links" links vind je trouwens links naar share- en/of freeware die het bestand kunnen openen en/of bewerken.
Als het bestand geen extensie heeft, of die blijkt verkeerd, dan kan je hier een programmatje downloaden (freeware) dat dan wel deze dll (freeware) nodig heeft (in dezelfde map zetten).
Met mirkes' "file type detector" open je om het even welk bestand en krijg je in 90% van de gevallen een omschrijving wat de inhoud van het bestand juist is.Dit artikel werd geschreven door Pat Pitiée op woensdag 8 oktober 2003 om 19:24 en werd sindsdien 2363 keer gelezen.

  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij dit artikel geplaatst.
  • Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan het artikel, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij dit artikel hieronder.
  • Indien je andere commentaar (iets wat niet meteen functioneel bijdraagt aan het artikel zelf) hebt, kan je een bedankje formuleren via de koppeling Plaats een bedankje bij dit artikel hieronder.