Games toch spelen met een niet ondersteunde kaart.

Met behulp van 3d analyze van tommti systems is dit mogelijk. 3D analyze is bovendien freeware.

Wat is 3d analyze?

3D analyze is een emulatietool. Deze simuleert bepaalde hardwarefuncties die op je 3d-kaart of onboardkaart ontbreken.

Waar kan ik het downloaden?

Hier kan je het downloaden : http://www.3dcenter.org/downloads/files/cb46p71/3d-analyze.zip
of op de homepage (wel even wachten dan moet je gewoon op de afbeelding van 3d-analyze drukken om te downloaden): http://www.tommti-systems.de/main-Dateien/files.html

Hoe werkt het?

Eerst moet je het gewoon installeren. Dan dubbelklik je op het bestand 3danalyze.exe In het programma zelf moet je eerst kiezen voor select. Dan moet je bladeren naar de installatiemap. Nu moet je de volgende opties aanvinken:
hardware limits: alles
Anti-detect mode: alles
Z-buffer: alles
Pixel and vertex shader: 2 bovenste opties
Nu kan je op run klikken. Of als een batchfile opslaan. Sla je het niet op als batchfile dan zal je altijd terug opnieuw dezelfde stappen moeten ondergaan.


Opmerkingen:
Het kan zijn dat bepaalde games toch niet werken.
Grafisch moet je er niet zo veel van verwachten. Wil je alles grafisch knap hebben. Dan moet je toch voor een andere, betere kaart opteren. Dit artikel werd geschreven door nielsvandesype op donderdag 10 augustus 2006 om 13:37 en werd sindsdien 2086 keer gelezen.

  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij dit artikel geplaatst.
  • Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan het artikel, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij dit artikel hieronder.
  • Indien je andere commentaar (iets wat niet meteen functioneel bijdraagt aan het artikel zelf) hebt, kan je een bedankje formuleren via de koppeling Plaats een bedankje bij dit artikel hieronder.