Beluister GRATIS meer dan 700 radiozenders online!

Trefwoorden: Radio, MP3 recorder, Muziek, Ticker
Zappen tussen televisiezenders is heel normaal maar zappen tussen radiozenders lijkt veel minder voor te komen. Maar wie heeft dan ook tientallen of zelfs honderdtallen internationale radiozenders bij de hand? Iedereen vanaf nu.

XstreamRadio (www.xstreamradio.nl) is een gratis internetradio die een keuze biedt uit ruim 700 populaire radiostations in binnen- en buitenland. Zo zijn alle bekende Nederlandstalige zenders vertegenwoordigd naast de best beluisterde stations in het buitenland. XstreamRadio is eenvoudiger te bedienen dan de gemiddelde autoradio en neemt amper plaats in op de computer. Daarnaast kun je jouw favoriete programma's of muziek opnemen in MP3-formaat en later op je computer afspelen of via de MP3-speler.

Naast radio luisteren kun je via XstreamRadio ook het laatste nieuws volgen via de nieuwsticker en eenvoudig zoeken op het internet.

Download XstreamRadio gratis nanaf www.xstreamradio.nl en ontdek het grote scala aan mogelijkheden van een klein stukje software.Dit artikel werd geschreven door AJ op maandag 12 september 2005 om 17:59 en werd sindsdien 10941 keer gelezen.

  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij dit artikel geplaatst.
  • Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan het artikel, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij dit artikel hieronder.
  • Indien je andere commentaar (iets wat niet meteen functioneel bijdraagt aan het artikel zelf) hebt, kan je een bedankje formuleren via de koppeling Plaats een bedankje bij dit artikel hieronder.