Drag-and-drop van afbeeldingen en links terug inschakelen

Vroeger was het mogelijk om een afbeelding of een link slechts heel even te verslepen en die werd dan geopend in een nieuwe pagina. Dit werd om verwarring voor nieuwe gebruikers te voorkomen uitgeschakeld vanaf versie 7.50.
Dit terug inschakelen doe je door je "opera6.ini" aan te passen:
CODE
  1. [User Prefs]
  2. Enable Drag=255
Bij 0 worden alle sleepopties uitgeschakeld, bij 1 zijn enkel het verslepen van afbeeldingen en links op pagina's toegestaan, bij 2 mogen ook panelen versleept worden en bij 4 het locatielabel in de adresbalk. Bij 255 zijn al deze handelingen toegestaan.
Het is ook mogelijk opties te combineren door gewoonweg de nummers op te tellen. Bv. bij 3 wordt het verslepen van afbeeldingen, links en panelen toegestaan.
Let wel op dat deze opties in- of uitschakelen in nieuwere versies al dan niet zullen werken.Dit artikel werd geschreven door rObkE op donderdag 19 augustus 2004 om 17:53 en werd sindsdien 2508 keer gelezen.

  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij dit artikel geplaatst.
  • Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan het artikel, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij dit artikel hieronder.
  • Indien je andere commentaar (iets wat niet meteen functioneel bijdraagt aan het artikel zelf) hebt, kan je een bedankje formuleren via de koppeling Plaats een bedankje bij dit artikel hieronder.