Wat is, en hoe werkt, B-News(bomma news)?

B-News (vol uit Bomma News) is een binaries newsreader speciaal gemaakt voor de Telenet/Pandora nieuwsgroepen (de originele site vind je hier).

Doordat het programma een speciale en sterke encoding methode gebruikt, kunnen met B-News geŁploade files enkel gedownload worden van de nieuwsgroepen met B-News zelf.

Voor Bommanews werd een modificatie gemaakt, genaamd B-News Plus. Deze biedt meer opties en handigheden dan de originele versie.

Voor een handleiding kun je op deze site terecht en meer uitleg en hoe het er aan toe gaat, of moet gaan, op de nieuwsgroepen, vind je op how.to/joinus.Dit artikel werd geschreven door rObkE op zaterdag 27 september 2003 om 15:27 en werd sindsdien 25760 keer gelezen.

  • Pagina
  • 1 van 1

Geen reacties gevonden
Er werden nog geen reacties bij dit artikel geplaatst.
  • Indien je denkt iets te kunnen toevoegen aan het artikel, kan je zelf een reactie schrijven via de koppeling Plaats een reactie bij dit artikel hieronder.
  • Indien je andere commentaar (iets wat niet meteen functioneel bijdraagt aan het artikel zelf) hebt, kan je een bedankje formuleren via de koppeling Plaats een bedankje bij dit artikel hieronder.